Paranormale Therapie Waalre

Hallo lieve mensen, mag ik mij even voorstellen:

Ik ben Hélène Koolen, paranormaal therapeute te Waalre.
Bij deze wil ik u welkom heten op mijn site en u tevens danken voor de interesse.

Mocht er na het lezen van mijn site toch nog iets niet duidelijk voor u zijn, bent u altijd vrij om mij dat per mail of telefoon te vragen, al uw vragen zal ik zo goed en duidelijk mogelijk proberen te beantwoorden.

Een groot deel van mijn leven heb ik me afgevraagd waarom ik allerlei dingen waarnam en wat ik daar mee moest doen. Als kind besefte ik echter wel dat ik "anders" was dan andere kinderen. Ik voelde mensen en sferen altijd heel goed aan. De voorbije jaren heb ik me heel sterk ontwikkeld op paranormaal gebied. Dat was een moeilijke, maar heel leerzame weg. Mijn denkwijze ten opzichte van andere mensen en ook ten opzichte van mezelf is dan ook drastisch veranderd in positieve zin. Tot dan wist ik nog steeds niet wat ik met mijn gaven moest gaan doen. Tot ik met het A.N.Z.N. in aanraking kwam en ik ( nadat ik getest was door hun op mijn "gaven") de 3 jarige H.B.O. opleiding ben begonnen voor paranormaal therapeute.
Mijn praktijk aan de Bolderiklaan 36 te Waalre ben ik in december 1998 gestart.
In juni 2001 ben ik geslaagd voor de opleiding.
Vele mensen hebben sindsdien baat gehad bij mijn therapie / behandelingen.


Zichzelf genezen:

Elk mens is in staat zichzelf te genezen, maar de mensen staan tegenwoordig zo ver van de natuur af, dat ze niet meer weten hoe ze het zelfgenezingsproces in hun lichaam op gang kunnen brengen. Ik help ze daarbij. Elke ziekte heeft een oorzaak en elk mens zou erover na moeten denken wat een ziekte hem / haar te vertellen heeft. Met mijn hulp leren cliënten weer hoe hun lichaam en geest zichzelf kunnen genezen.

Ik hoop dat ik in de toekomst veel mensen kan helpen en zo mijn steentje kan bijdragen aan een gezonde en harmonieuze samenleving. Elk mens dat ik kan helpen is één gelukkig mens meer, want ben je niet in harmonie met jezelf, dan kun je niet in harmonie zijn met je omgeving.