Home

 

Unexpected Accident

Wonen in Hoedspruit - SA

Kleindkinderen

 

Hoofdgebouw

Rondavels

Family chalet

Tree house

Terras

 

Air photo

Bushcamp

Boma

Pool

De bar

 

Landrover

Landrover (2)

Bridge

Carport

Building activities

Borehole

 

Onverwacht bezoek

Afscheid

Reis  

Bestemming

 

Inrichting

Bakkie

Bush

Wildlife

Excursies

Div. foto's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Air picture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duidelijk is de rivierbedding te onderscheiden in de dichtere en groenere begroeiing. De rivier staat  meestal droog maar kan, in geval van hevige regen, veranderen in een wilde stroom. Komend van het zandpad helemaal linksboven moet u eerst over een  "brugje" door de rivierbedding heen en vervolgens het eerstvolgende pad rechtsaf en dan rechtdoor tot bij de bebouwing.  Onderaan op de foto zijn vier rondavels te onderscheiden. Het grootste gebouw midden in is het hoofdgebouw met receptie, restaurant enz. De ronde cirkel tegenover het hoofdgebouw is de boma, met precies in het midden de vuurput.

De gebouwtjes bij de boma zijn de toiletten (rechts van de boma) en de bar (rechtsonder). De lapa, dat is een overdekt terras, is verbonden met de bar maar is vanwege de begroeiing van enkelel grote bomen niet of nauwelijks zichtbaar. Het tweede grootste gebouw, op de foto rechts in het midden, is het Family-chalet. Het Tree-house zit verscholen in een grote boom ergens links boven het vierkante blokje in de buurt van het hoofdgebouw, maar is ook niet of nauwelijks zichtbaar.

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________

  Welkom old South Africa The gate Hoofdgebouw  Rondavels Family chalet  Tree house  De terrassen De boma Wildlife  Excursies  Air photo  Pool  Div. foto's  Bobotie Land Rover  Kleindkinderen  Het afscheid De reis Bestemming  Route beschrijving  Inrichting Het bakkie De bush De bar Ontspanning Onverwacht bezoek  Unexpected Accidents KSFCVD