Home

 

Unexpected Accidents

Wonen in Hoedspruit - SA

Kleindkinderen

 

Hoofdgebouw

Rondavels

Family chalet

Tree house

Terras

 

Air photo

Bushcamp

Boma

Pool

De bar

 

Landrover

Landrover (2)

Bridge

Carport

Building activities

Borehole

 

Onverwacht bezoek

Afscheid

Reis  

Bestemming

 

Inrichting

Bakkie

Bush

Wildlife

Excursies

Div. foto's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

South Africa

 

The South African Flag

 

South Africa met haar buurlanden.

 

Provines of the Republic of South Africa.

 

Tropic of Capricorn (Steenbokskeerkring). Foto october 2004.

 

Location of Tropic of Capricorn (Steenbokskeerkring).

 

Air photo van de ligging van Amukela in Balule.

Duidelijk is de rivierbedding te onderscheiden in de dichtere en groenere begroeiing. De rivier staat  meestal droog maar kan, in geval van hevige regen, veranderen in een wilde stroom. Komend van het zandpad helemaal linksboven moet u eerst over een  "brugje" door de rivierbedding heen en vervolgens het eerstvolgende pad rechtsaf en dan rechtdoor tot bij de bebouwing.  Onderaan op de foto zijn vier rondawels te onderscheiden. Het grootste gebouw midden in is het hoofdgebouw met receptie enz. De ronde cirkel tegenover het hoofdgebouw is de boma, met precies in het midden de vuurput.

De gebouwtjes bij de boma zijn de toiletten (rechts van de boma) en de bar (rechtsonder). De lapa en de bar zijn vanwege de begroeiing van enkele grote bomen niet of nauwelijks zichtbaar. Het tweede grootste gebouw, op de foto helemaal rechts in het midden, is het family-house of family-chalet. Het tree-house zit verscholen in een grote boom ergens links boven het vierkante blokje in de buurt van het hoofdgebouw, maar is ook niet of nauwelijks zichtbaar.

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________

  Welkom old South Africa The gate Hoofdgebouw  Rondavels Family chalet  Tree house  De terrassen De boma Wildlife  Excursies  Air photo  Pool  Div. foto's  Bobotie Land Rover  Kleindkinderen  Het afscheid De reis Bestemming  Route beschrijving  Inrichting Het bakkie De bush De bar Ontspanning Onverwacht bezoek  Unexpected Accidents KSFCVD