Home

 

Unexpected Accident

Wonen in Hoedspruit - SA

Kleindkinderen

 

Hoofdgebouw

Rondavels

Family chalet

Tree house

Terras

 

Air photo

Bushcamp

Boma

Pool

De bar

 

Landrover

Landrover (2)

Bridge

Carport

Building activities

Borehole

 

Onverwacht bezoek

Afscheid

Reis  

Bestemming

 

Inrichting

Bakkie

Bush

Wildlife

Excursies

Div. foto's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onverwacht bezoek 

 

Corné en Miriam vertrokken begin 2004 naar Zuid-Afrika om daar een Lodge te gaan beginnen en een nieuw leven op te bouwen.

Zij hebben geen spijt van hun vertrek uit Nederland; in tegendeel. Zij missen wel het directe contact met hun familie maar dit gemis wordt enigszins gecompenseerd door regelmatig contact via e-mail en I-chat.

Hun beide ouders zijn hen al verschillende keren op komen zoeken. Ook  Robert en Jolanda, broer respectievelijk zuster van Corné, zijn al bij hen in Balule op bezoek geweest. Zelfs ons kleinkind Tim heeft al enkele weken in Balule verbleven.

De allergrootste wens van Miriam is dat zij ook haar zussen ooit nog eens in het echt zal zien waar zij met Corné en hun inmiddels twee kinderen wonen.

Niels, Dennis en Miriam

 

Haar zussen waren nog nooit in Zuid-Afrika geweest en het zag er naar uit dat dit ook nooit zou gaan gebeuren.

Maar.......daar is dus verandering in gekomen, want er kwam Onverwacht bezoek.

 

Op Donderdag 15 Januari 2009 vertrok één van Miriams zussen naar Amukela Game Lodge in Balule - Hoedspruit in Zuid-Afrika, naar Corné en Miriam en hun twee kinderen. Beide kinderen zijn daar geboren en inmiddels er nog een derde kind (zoon) geboren.

Het TV programma Onverwacht bezoek en ook de herhaling heeft reeds plaats gevonden.  

Onderstaand de links naar de website: Uitzending gemist: 

 

 

Niels met zwarte vriendjes               en                         Niels met  twee mooie zwarte vrouwen.

 

 

 

 

 

 

Onderstaand enkele foto's met de film crew, gemaakt tijdens opnamen bij Kamogelo, voor het TV programma Onverwacht Bezoek.

 

 

 

 

 

Onderstaand enkele foto's van de voorbereidingen voorafgaande aan het

 Onverwacht Bezoek.

Het idee van het Onverwacht Bezoek moest namelijk tot het laatste moment strikt geheim blijven. Die geheimhouding was, zo nu en dan,  niet echt gemakkelijk voor de personen die in het "komplot" zaten. Er moest nog al het een en ander in het geheim geregeld worden en dat dreigde op het laatste moment nog spaak te lopen. Maar gelukkig kwam alles op zijn pootjes terecht en is het  uiteindelijk toch allemaal goed afgelopen met dit project.

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________

  Welkom old South Africa The gate Hoofdgebouw  Rondavels Family chalet  Tree house  De terrassen De boma Wildlife  Excursies  Air photo  Pool  Div. foto's  Bobotie Land Rover  Kleindkinderen  Het afscheid De reis Bestemming  Route beschrijving  Inrichting Het bakkie De bush De bar Ontspanning Onverwacht bezoek  Unexpected Accident KSFCVD