THE PERFECT CONCERT - part III
Wist u dat een klassiek zanger de tweede prijs haalde bij het prestigieuze cabaretfestival Cameretten (1998) zonder één woord Nederlands te spreken?!
Wist u dat een Nederlandse clown op audientië was bij de Paus ? Wat krijg je als je de zanger en deze clown op een hoop gooit met een klassiek concertpianist ?
Tiny van den Eijnden, Arno Huibers en Wilbert Kivits vormen samen: THE PERFECT CONCERT - PART III.
Deze drie heren verstaan de onweerstaanbare kunst van het maken van muziek en theater met humor.
Met een rijdende concertvleugel, een afhangende buikpauk en 2 opgerekte stembanden creëren ze een muzikale chaos waar Victor Borge zaliger, Mini en Maxi, Hans Liberg en de Nieuwe Snaar slecht van zullen dromen.
Zelden kwamen handicap en talent zo dicht bij elkaar.
Mozart, Bach, Vivaldi, Verdi, Puccini en vele andere muzikale genieën draaien zich in hun graf om. Op hun zijkant weliswaar, om vooral niets te missen van wat hun composities theatraal te bieden hebben. Meer dan ze zelf ooit konden vermoeden.
THEATER
Spelers
Tiny van den Eijnden en Wilbert Kivits zijn op de concertpodia bekend onder Stenzel & Kivits. Arno Huibers maakte de afgelopen jaren vele eigen theaterproducties tot ver over onze landsgrenzen. Hij behoort al jaren tot één van de vernieuwers binnen de clownswereld.

OP LOCATIE

THEATERRUIMTE ARNO HUIBERS

PROGRAMMA

Al 23 jaar brengt dit trio wereldwijd highlights uit het klassieke repertoire voor het voetlicht waarbij zij alle grote operahuizen van binnen hebben gezien.
23 jaren, waarin lief en leed verworden zijn tot de diep ingesleten groef van een oude grammofoonplaat... ridi Pagliaccio !
Nu, 2 jaar voor hun grote jubileum, hebben ze uw theater afgehuurd om hun programma wederom tot het perfecte concert te maken voor het grote publiek.

Een perfect concert dat voor de pauze al ontaardt in een muzikale chaos waarin onderlinge jarenlange opgekroptre
frustraties uiteindelijk worden afgereageerd in een weergaloze uitvoering van Vesti La Giubba.
Een boormachine, defecte broodrooster, nietpistool en fietspomp in dienst van opera. Maar ook de schoonheid en tragiek ontbreken niet in het kwetsbare, Una Fortiva Lagrima, theatraal omlijst door metershoge zeepbellen. De vraag is halen zij hun jubileum? Of bent u na de pauze getuige van mogelijk het laatste perfecte concert dat de heren zullen geven...

The Perfect Concert voor varkens op 3 december 2003.
Foto verschenen in: Telegraaf / Algemeen Dagblad / Brabant Pers / Limburgs Dagblad ea. provinciale bladen;

Televisie items: Hart van Nederland, jeugdjournaal, Omroep Brabant, Nederland net, Vara Laat.